Telefoonnummer

050 - 94 61 99

Graag van te voren afspraak maken via telefoon

Dagelijks van: 10:00 - 21:00, zondag 12:00 - 20:00

Voor wie is een Thaise oliemassage?
De Thaise oliemassage is in tegenstelling tot de originele Thaise massage wel geschikt voor mensen met reuma, gevorderde artrose en ernstige rugklachten. Een Thaise rustgevende oliemassage vereist minimaal een uur tijd voor een goede uitwerking en het intrekken van de oliën. Overtollige massageolie wordt door een zuivere handdoek geabsorbeerd zodanig dat u niet het gevoel heeft een vette huid te hebben. Een douche achteraf is dan ook overbodig.

Hoe werkt een Thaise oliemassage?
Bij Thaise oliemassage ligt men op een massagetafel. Lange, zachte bewegingen worden gecombineerd met lichte knedingen of cirkelvormige bewegingen op de huid. Meestal worden de spieren lateraal gevolgd en de strelende beweging versterkt het gevoel van ontspanning en relaxatie. De oliemassage kan van zacht tot licht stevig gegeven worden.
De olie ontspanningsmassage heeft een zeer ontspannende werking en is uitermate geschikt voor mensen met stress of mensen die gewoon lekker willen ontspannen. Het hele lichaam wordt op zachte wijze gemasseerd met olie. U zult uw zorgen vergeten en uitgerust en ontspannen weer door kunnen gaan. 
Er wordt steeds gezorgd dat u in een warme aangename omgeving gemasseerd wordt. U krijgt steeds een doek over u heen gelegd zodat u op geen enkel moment koude ervaart. De basismassageolie wordt steeds, net voor het masseren opgewarmd. Daar waar nodig zal de olie worden aangelengd met door ons zelf geïmporteerde Thaise warme balsem. Er wordt geadviseerd om alvorens de massage aanvangt eventuele pijnpunten of andere ongemakken aan de masseur/masseuse te vermelden zodat we de behandeling hieraan kunnen aanpassen. 
U doet zichzelf een geweldig cadeau met deze oliemassage indien u last heeft van stress of vermoeidheid want u komt als herboren terug. Regelmatige herhaling van een Thaise oliemassage verhoogt uiteraard het helende effect.

Thai olie massage  60 minuten € 60
Thai olie massage  90 minuten € 90
Thai olie massage 120 minuten €120
Thai olie massage 150 minuten €150

Telefoon: 050 – 94 61 99